2024-10-09
星期五晚放工後,約咗朋友去APM Food Fiesta ( food court )食章魚燒😄由於大家都比較早放工,所以大概七點已經喺觀塘😄好好彩,我哋用咗幾分鐘就已經搵到位坐低😄我哋叫咗原味正宗章魚燒(八件)套餐,餐飲叫咗原味抹茶😄另一個套餐我哋揀咗日式高菜炒飯加原味餃子,餐飲跟可樂😆章魚燒熱辣辣,一貫咁好食😋😋😋我哋之前試過食其他味,但始終都係覺得原味章魚燒係最好食😅🤣😋 原味抹茶普普通通,冇咩特別😅最有驚喜嘅,反而係日式高菜炒飯😆因為之前同朋友曾經食過,而佢嘅記憶係覺得呢個炒飯炒得比較濕,唔係太好食😅而由於我完全唔記得咗係咩味道😅所以我建議再食一次😆結果真係好驚喜,因為實在好好味😋😋😋而朋友亦都話佢覺得今次個炒飯炒得比較乾😄佢都覺得好好食😋😋😋原味餃子保持水準,我哋亦都好滿意😄我哋覺得今次晚餐物有所值,甚至有少少超乎預期嘅感覺😄😄👏👏
原味餃子保持水準,我哋亦都好滿意😄
我哋覺得今次晚餐物有所值,甚至有少少超乎預期嘅感覺😄😄👏👏