5天前 0 瀏覽
因為一向都有食開露比,覺得佢比較某些O字頭D字頭的西餐廳,食物品質穩定得多,今日碰巧路過科學園,發現原來佢哋有分店,所以就入去幫襯咗😂環境好開揚,落地大玻璃,可以欣賞到窗外嘅風景,侍應生好有禮貌,迅速咁幫我安排咗入座。問佢哋近期有冇新嘅推介,佢哋就推介佢哋今個月嘅promote Us冇骨牛小排 同埋芝士肉碎大啡菇跟住就細心咁為我遞上一杯熱水 (因為我係一個好怕凍嘅人 ,問佢哋可唔可以校細少少個冷氣 佢哋話因為餐廳嘅冷氣係科學園商場中央系統,所以佢哋都教唔到)成件事即刻就好加分👍🏻我等咗15分鐘左右,我點嘅牛小排,大啡菇同埋提拉米蘇奶昔就已經上咗枱啦出餐速度都幾好至於味道,US美國牛小排 我覺得食落去肉味幾濃,肉質都唔錯,同埋價錢都唔係好貴,二百幾蚊左右如果係鍾意食牛嘅朋友,呢個係一個唔錯嘅選擇至於芝士肉碎大啡菇,我覺得拉絲芝士同經過調味嘅肉碎再搭配鮮嫩多汁嘅大啡菇呢個組合令我覺得好驚艷😋去到提拉米蘇奶昔啦,覺得個味道都幾好飲,令人有一種欲罷不能嘅感覺🤣 可能係因為我太鍾意飲奶昔 所以我下次一定會再encore🙈🙈
出餐速度都幾好
如果係鍾意食牛嘅朋友,呢個係一個唔錯嘅選擇
Us無骨牛小排,芝士肉碎大啡菇
6天前