2021-06-01 877 瀏覽
呢兩日 #雷雨 大爆發⛈ #雨水 將 #酷熱天氣 踢走🥳 #小秘書 終於可以喺呢片土地上唞唞氣😮‍💨 不過處於 #荒島🏝 嘅我哋,lunch都唔敢行得太遠,只可以簡簡單單喺附近搵個地方填飽個肚就算😅因為有同事on diet,所以我哋唯有繼續 #營養餐🥒🍎 正好中午嘅時分,外面個天黑哂,近近地嘅 Fete Up 饗量 SW 似乎係我哋唯一嘅選擇😆 呢日我叫咗個 #DuckLift 做午餐,呢個餐以 #鴨胸、#蕎麥麵 做主食,鴨胸甜甜地、肉質都算嫩滑,比想像中好味道🤤 裡面仲有大家至愛嘅 #南瓜 做 #拌菜🤤 加再埋啲 #毛豆、#沙葛,口感都唔錯🤤不過遇着個比我嘅 #選擇障礙症 更嚴重嘅食客排喺我前邊,淨係排隊買飛都等咗我10分鐘👉🏻👈🏻 加上環境又焗又悶嘅座位,下次我都去買外賣算啦😬

2021-05-31