2018-10-28 1255 瀏覽
上個月一班朋友一齊帶小朋友黎呢到,先講場地,場地不算大,但有分幾區: 有波波池區,我地去果陣係紫色波波,好夢幻好靚😍 波波池果到有滑梯玩,有隧道仔比小朋友捐。波波池隔離有靜態區,有好多廚房仔同唔同既食物收銀道具等,又有一d角色扮演衫仔比小朋友著,不過主要係女仔衫(公主裙/韓服等),又有釣魚遊戲,車車玩具,barbie等等。再隔離有個area應該係比再細d既bb玩,有個韆鞦仔,其他就唔記得因為我冇行去果到。食物方面,叫左個兒童便當,有鰻魚飯團及炸蝦,仲有少少生果,水準算正常,味道不是很突出。便當不包野飲,所以散叫左杯蜜桃茶,但我覺得冇乜味,唔好飲!另外食食下發現,座位區後方近門口有沙池玩,但因怕難清潔所以冇入去玩,但聽聞是有風筒供應,可吹走身上既沙。總括黎講其實都ok,野食百幾二百蚊一個其實有啲貴,質素唔值,但因為係連埋入場玩,所以其實都可以。不過要注意,佢係分時段既,一個時段好似係兩個半鐘,扣左食野時間後其實都唔係可以玩好耐。

2018-09-26
下午茶