聽說班底有變動 食物質素有改善 於是再一試餐廳四周可以見到日本狸tanuki 擺設除左手沖咖啡 如果唔太講究可試試特色咖啡 別有一番風味✌🏼📌 軟殼蟹蟹籽三明治標榜用bakehouse 麵包炮製 採用左甜既牛油麵包 配以原隻炸軟殼蟹好鬆脆 醬汁同食材分量適中 📌 韓式泡菜卡邦尼烏冬入口好creamy 既烏冬 配以泡菜碎 煙肉碎一齊食係夾🥳溫泉蛋幫助推進味道層次豐富啲👍🏼📌 挪威 BRUNOST 芝士Croffle 配 鮮制忌廉比較少見嘅芝士款式 入口較軟滑 羊奶香以外再帶多點焦糖香味 能中和咖啡的苦澀味 配酥脆的croffle 好似配緊雙色cream一齊食 一脆一滑📌 挪威芝士鮮奶咖啡同樣配上Brunost Cheese 加上芝士奶蓋真係好芝味😂 入口順滑📌 沖繩黑糖檸檬咖啡以前對檸啡好抗拒 飲完先知道只要加多一點甜 味道平衡左就會好好飲😀 友人甚至覺得飲落似檸檬茶🤣 如果對奶敏感但又想試特色咖啡 呢杯會係一個好選擇😆
聽說班底有變動 食物質素有改善 於是再一試餐廳
四周可以見到日本狸tanuki 擺設