2002-04-12
外面睇入去餐廳o既環境好似好浪漫咁, 點知入到去覺得d 裝修好cheap ,檯布又舊又起毛粒, 果盞檯燈又多塵又污漕, 好多野都係黑麻麻o既環境唔覺, 睇真d 就真係覺得好差~仲有個restroom 細得可憐, 出泥都驚掂到廁所, 仲要個狼狽樣都會比大家見到架~<br>我地兩個人叫左一個set dinner $69 雞扒意粉-d 雞扒都幾好食,辣辣地, d 意粉都唔錯, 軟硬剛好~<br>另外一個係鐵板羊扒餐$125-都唔錯,不過太熟,冇sauce 淋, waiter 俾左mint sauce 同tomato sauce 我..個羅宋湯都幾好又多料,不過好似唔夠香料,好似差d 野...包係生命麵包烘左加冇咩味o既牛油..<br>waiter成日係我地傾計果陣過泥收野, 我地仲未食完個餐, 佢就問我飲咩..我食完杯野都凍啦~<br>最后佢地唔記得比個甜品我~<br>服務,衛生同環境唔合格~埋單$220~
<br>最后佢地唔記得比個甜品我~
<br>服務,衛生同環境唔合格~埋單$220~