2023-02-26 245 瀏覽
📍 玖零冰室 (灣仔)灣仔譚臣道29號樹發樓地下C號舖做完運動勁肚餓,見到間夜晚諗唔到食乜。見到個白色門面勁吸晴,而室內裝修又好搶眼有好霓虹燈裝飾,影相一流✨✨👉 芝士鮮茄汁豬扒焗飯💰$60😋😋😋😋.2/5一上枱仲見到煙,熱辣辣新鮮岀爐,面頭大大塊豬扒,上面配上大量芝士,蕃茄味十足,豬扒大大塊又夠厚身,咬落啖啖肉,火喉控制得好好,唔會話煮得太乾,仲保留到,個飯底仲要係炒飯底,正!✨黑牛💰跟餐加15😋😋😋😋.2黑牛唔係周圍有,黑牛望落賣相都唔錯 除咗有朱古力雪糕同可樂,做完運動有quota 可以飲🤭🤭👉 玖零全日早餐💰$72😋😋😋😋.2/5食all day breakfast 唔洗一定去cafe ge,冰室一樣有!呢到全日早餐用料好豐富,有西冷牛扒、3.6 牛乳炒滑蛋、蜜糖炒菇、紐倫堡香腸、丹麥多土同沙律。個炒蛋好滑,丹麥多士勁香口😋😋全日早餐真係非常豐富,食完好滿足!💓✨檸啡😋😋😋😋.2/5想飲咖啡又想飲檸檬茶,檸啡就可以滿足晒我一次過夢想🧸🧸回頭: yesYesyes!! 。食物款式多,質素不錯,最緊要價錢親民!💕💕💕✨✨✨#kermit食在灣仔
📍 玖零冰室 (灣仔)
灣仔譚臣道29號樹發樓地下C號舖

👉 玖零全日早餐
💰$72
✨檸啡
😋😋😋😋.2/5
想飲咖啡又想飲檸檬茶,檸啡就可以滿足晒我一次過夢想🧸🧸

#kermit食在灣仔