2023-05-13 56 瀏覽
朋友住係附近,我今日去咗搵佢食lunch,佢推薦呢間Baron Cafe。 朋友叫左煙三文魚意粉,睇落都幾靚,佢都話幾好食。我叫咗雜扒螺絲粉。一上台我同朋友都哇左聲,好大份同埋睇得出有認真擺盤☺️☺️☺️雜扒有牛扒,豬扒,雞扒同腸仔。重點係佢地有驚喜地好食!牛扒味濃而且軟嫩,亦都無鬆肉粉醃,係濃濃嘅牛肉味。其他肉都係新鮮,誠意十足😊😊佢配菜可以揀意粉,薯菜,飯我揀左螺絲粉。佢係配黑椒汁,上菜時好細心咁已經另外上。個汁好濃郁,配埋雜扒無得輸 飲品我叫左木瓜牛奶,好有誠意,係有木瓜蓉係底,加上牛奶一齊打勻,飲落甜而不膩。整體而言,Baron Cafe嘅食物味道超水準,份量多,價錢亦都好實惠。除咗食物之外,佢哋嘅環境同服務都非常舒適,好適合同朋友黎食。

朋友叫左煙三文魚意粉,睇落都幾靚,佢都話幾好食。