2022-01-16
去到佐敦途經呢條街,聞到好香嘅烤肉味,就俾佢吸引咗入去試試佢嘅burger🍔見到有多款burger可以揀,我自己本身好鍾意食牛油果,見到佢個田園漢堡係牛油果就更加想食。價錢唔算話太貴,一個burger加套餐價錢化算。冇坐到喺室內食,叫咗外賣返屋企。包裝幾好,因為用大盒裝住,所以burger拎到返屋企都唔會扁晒仲保留返原本個樣,另外仲有手套附送,好細心。同朋友叫咗兩個漢堡包,一個田園漢堡同一個經典漢堡再加水煮蛋。田園漢堡望落外表唔錯,麵包外脆內鬆軟,而且材料新鮮都份量超大,有好juicy既啡菇,好新鮮嘅牛油果,生菜同番茄。經過煎烤燒香,配埋沙律醬,食左一啖我地已經知要計劃下次幾時嚟再食😆經典漢堡一樣都係鬆化又有口感既麵包皮。漢堡扒好有肉汁,本身麵包烘得脆身,加上水煮蛋既蛋汁,質素👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,漢堡有肉香,肉汁豐富,配料新鮮爽脆,食得好滿足。無論誠意同食物質素,都值得推介。粗薯條新鮮炸起,拎到番屋企雖然無咁脆,但都絕對要加黎食😆
價錢唔算話太貴,一個burger加套餐價錢化算。
冇坐到喺室內食,叫咗外賣返屋企。
田園漢堡望落外表唔錯,麵包外脆內鬆軟,而且材料新鮮都份量超大,有好juicy既啡菇,好新鮮嘅牛油果,生菜同番茄。 經過煎烤燒香,配埋沙律醬,食左一啖我地已經知要計劃下次幾時嚟再食😆
經典漢堡一樣都係鬆化又有口感既麵包皮。漢堡扒好有肉汁,本身麵包烘得脆身,加上水煮蛋既蛋汁,質素👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,漢堡有肉香,肉汁豐富,配料新鮮爽脆,食得好滿足。 無論誠意同食物質素,都值得推介。
粗薯條新鮮炸起,拎到番屋企雖然無咁脆,但都絕對要加黎食😆