2008-12-19 16 瀏覽
時間過得好快,又到聖誕姊妹們交換禮物的日子,順便慶祝其中一位生日,原來席間已經有2位幫襯過中環店,還認得uncle Tom添,(是晚佢黎哩度幫手),我地4人叫左:-翡翠螺, 新鮮!-軟殼蟹-一般-黑松露蒜片茄子扁意粉,d扁意粉整得好彈牙,剛剛好,我好鍾意-炭燒黑豚肉-肉質夠嫩,伴碟的薯角都好味-大蝦蟹肉什菌意大利飯-我間中都響家中整意大利飯,我覺得淡味了一點,但軟硬度適中此外,加了3個$60的套餐 ,1個$40的套餐,$40係有湯有沙律(1片煙三文魚)有餐飲;$60會多2隻生蠔),蠔新鮮,但細了少少沙律菜好新鮮,意大利什菜湯足料,唔係煲到淋晒個種,係重食到d紅蘿蔔等,合我口味,重有螺旋澡粉俾你加入湯內,當我地幾個研究緊有什麼功效時,細心的侍應已經俾張螺旋澡粉簡介我地睇,重簡單解釋下,好細心呀! 至於沙律有黑醋/橄欖油/亞麻子俾你自己添加,跟湯的香草包則嫌香草味唔夠濃!餐飲除了咖啡茶,重可以揀花茶,檸蜜甜品係銀杏叔叔甜品,面係蛋白,入面係麵包蘋果布甸,味道不算特別好!但外型好得,此甜品免費的,因為我朋友生日,他們更一起唱生日歌俾我朋友,好開心呀!Overall, 食物有水準,加上長者侍應
-翡翠螺, 新鮮!
-軟殼蟹-一般
-炭燒黑豚肉-肉質夠嫩,伴碟的薯角都好味

餐飲除了咖啡茶,重可以揀花茶,檸蜜

Overall, 食物有水準,加上長者侍應們細心親切的服務,經營者有heart的理念,我會再來的!
有VIP card,晚餐有9折的(午餐無)!記得申請呀!
  • 黑松露蒜片茄子扁意粉