2016-10-20 1408 瀏覽
晚上10點後,yohomall 好多店都關了,發現對面條卷仔有紅燈龍,幾得意,行入去發現間懶日式裝橫既燒烤店,原來係上過電視既2個後生仔老闆,一個負責煮,一個負責樓面,眼見他們忙忙碌碌,見有位就坐,肚餓,就咩都叫黎食下,即燒關係,要等一下,老闆知道入來無人招呼我地,我地又甘饿就送左個前菜過我地食,係煮枝豆,幾清甜。估唔有哩D😉點左2杯大asahi ,估唔到有draft beer ,唔係罐裝,夠fresh夠凍,好飲!總括燒鰻魚必食,外脆內juicy,雞亦牛肉粒亦奄得入咪,疏菜如脆肉瓜亦必食,爽脆多汁,此小店用料比較新鮮,實屬少見,仲可自攜酒水,好正,下次帶洒來試開party 包場,坐位反正不多,老闆又攪笑,哈哈。仲有個梳打餅夾棉花糖亦好得意兼好食,女士好岩食。埋单每人200左右,連酒,幾抵,坐左幾粒中。
,係煮枝豆,幾清甜。估唔有哩D😉點左2杯大asahi
哈哈。仲有個梳打餅夾棉花糖亦
好得意兼好食,女士好岩食。
埋单每人200左右,連酒,幾抵,坐左幾粒中。
2016-06-14