2020-07-02 703 瀏覽
限聚令放寬, 約三五知己見見面, 講吓近况. 無訂枱, 6:30點到, 坐室內, 8點要還枱, 或者坐室外, 幸好8點後可以继續坐室內. Happy Hour 8點前落order,$99 有3杯drinks, 飲咗3個 rounds, 滿足!最值得提係有live band , 氣氛非常非常好, 表演者帶著口罩唱. 當晚有客人慶生日, 其中一位壽星女帶著后冠, 係”香港小姐”配樂下, 由店員帶著繞場讓其他人祝賀; 另外一位生日美女, 穿黑点白衣, 樂隊奏起“喜氣洋洋” , 店員走過來say sorry (音樂太吵)話:唔好意思, 小鳳姐嚟咗 連我哋唔關係的客人都觉得好好玩好開心. 食物ok 啦啱送酒. 員工好有heart,讚
2020-06-29