2019-12-28 10 瀏覽
講過男友好鐘意飲手工啤成日都係去唔同手工啤酒吧飲野我當然要跟埋去食野呢間位於soho 香港第一間gei 手工啤又點可以唔黎朝一朝聖先睇下佢地有好多酒樽貼紙 樽蓋 仲有酒樽用黎裝飾返間吧都真係幾靚下面呢個都係tap menu 黎 真係好有好選擇而有啤酒又點可以無野食呢我揀左個combo A - beef brisket 仲有自家製肉腸個牛食落夠林 而且個牛味好濃郁 個腸就好有香烤gei 味道 兩個用黎配啤酒真係一流配菜有炸酸瓜 香脆又刺激味蕾 送酒又係無得輸講下個mac n Cheese同 coleslawmac n cheese 真係好邪惡 但好好食 芝士味好濃郁但又唔會太油膩食一味配返啖清新gei 手工啤 正呀下一個就係buffalo wings 我認為飲啤酒一定要有佢食落夠辣 配埋隔離個blue cheese sauce 簡直係絕配一啖雞翼飲一淡啤酒簡直係享受然後緊係要介紹返最重要gei 主角 手工啤我同男友都好鐘意叫個platter 可以試唔同gei 款式 揀到一款最啱自己口味 再叫多杯大杯員工都好有心機同你介紹返 例如IPA 邊一隻啤酒花味香啲 等等最後我地都揀左 SI L D
講過男友好鐘意飲手工啤

而有啤酒又點可以無野食呢

個牛食落夠林 而且個牛味好濃郁
個腸就好有香烤gei 味道 兩個用黎配啤酒真係一流
配菜有炸酸瓜 香脆又刺激味蕾 送酒又係無得輸
講下個mac n Cheese同 coleslaw
食一味配返啖清新gei 手工啤 正呀

下一個就係buffalo wings