今日請咗全日假, 時間真的好優閒但又好充實, 因為下午要陪媽咪去威院做第一次物理治療一小時, 之後搭馬鐵轉港鐵去到九龍塘又一城, 因為約咗個朋友去提早晚食飯 (*好晏的下午茶), 之後便在AMC戲院睇19:45"爆醉伴郎團2"........ 講番間有營食巿 Simplylife Bakery Cafe, 除外在food court食嘢, 否則在又一城食親都唔平得去邊樹, 因為係我請朋友睇戲關係, 及朋友又想食清淡一些, 所以就由朋友自薦做東了~~~ (1) <頭盤>麥飽: (*麵身唔會硬)及南瓜湯*唔太咸), 都ok! (2)沙津: 一般, 可能無嘢特別變化, 所以無咩特別, 但賣相ok! (3)煙肉意粉:煙肉咸咗d, 但意粉質感就幾好 (4) 價錢: 都合理, 唔會太貴 (5)環境: 有內外座位, 感覺好好 feel 總括而言, 各樣都好平均, 如下午茶或dinner都可考慮一下 ^^

(1) <頭盤>麥飽: (*麵身唔會硬)及南瓜湯
*唔太咸), 都ok!

(3)煙肉意粉:煙肉咸咗d, 但意粉質感就幾好

(4) 價錢: 都合理, 唔會太貴

(5)環境: 有內外座位, 感覺好好 feel

正,環境: 有內外座位, 感覺好好 feel
正,南瓜湯:(*唔太咸)
煙肉意粉:煙肉咸咗d, 但意粉質感就幾好
2011-06-13
正,環境: 有內外座位, 感覺好好 feel
正,南瓜湯:(*唔太咸)
煙肉意粉:煙肉咸咗d, 但意粉質感就幾好