2017-08-13 502 瀏覽
三五知己一齊食飯,要合各人心水,搵食都唔係易事,食日本放題其實係唔錯的選擇,食物多元化,又比較食自助餐便宜得多!所以每隔一段時間我地都會去下唔同既放題試下。今次去妮間,地區唔係太方便各人,但其中一個朋友同屋企人試過話唔錯,仲極力推介,所以大家就入左沙田食喇!老實說,店內的環境和食物無乜太大驚喜,但價錢真係抵,食物款式都叫多選擇,刺身約有十多種,主打三文魚、馬刀貝丶劍魚腩、甜蝦、希靈魚等等,上碟賣相專業,味道也十分新鮮。只係食到中段,客人較多時,上菜速度開始減慢,攻略係頭輪要多叫壽司及魚生,可能人手不足的關係,要食住熟食等生食!除了魚生,小食都有好多種類,適合不同口味人士嘅需要!總括而言,我對朋友的推介沒有失望,每人只係需付百幾蚊,就有一餐合理同合格的放題,個個都話冇介紹錯!

除了魚生,小食都有好多種類,適合不同口味人士嘅需要!