2024-05-15
朋友介紹既都一定有保證🥰5月12朋友生日 吾洗諗 一定簡$1680通常我去親餐廳要試都一定係試最好嘅最多款嘅 咁樣一定係試到最多最新鮮嘅同埋$1680 係超值成日都覺得omakase 食會有少少壓力要好尊重所有嘢 但係呢度師傅又好Nice 兩位女士又好Nice 基本上由頭傾到尾師傅好細心留意到我哋有潔癖同師傅傾偈你就會知道佢有幾用心去做每一件事 同埋好努力試所有嘅食材 仲會怕客人食得悶 會不斷諗新嘢仲特登租呢度有三個廁所 就算多人嚟食係唔識嘅都冇咁有壓迫感 要等廁所用基本上你一食你就會知道原來好新鮮係咁嘅味㗎 ?!😆試咗好多出面食唔到嘅嘢 同埋食吓食吓師傅會問吓你而家幾多成飽 俾你唞吓唔會不斷咁上趕住收工 Sake 好好飲 好易入口 連蘋果汁都勁好飲 真係真心好飲想係咁飲🤤🤤大家一定要將心比己 上到去一定要有禮貌 呢個係人嘅基本尊重 唔好食完遲遲唔走阻住人返屋企人 無論你打工又好做生意又好你都唔會想俾人阻住休息嘅時間 一定會再去 ! 要飲好多蘋果汁🤤😆sake 都好好飲 ! 啱晒我呢啲飲茶又瞓唔着飲酒又會唔舒舒服既麻煩友去呢到先可以食啲新鮮嘅嘢🩷🩷🩷佢淨係可以揀12張相 根本post
5月12朋友生日 吾洗諗 一定簡$1680
通常我去親餐廳要試都一定係試最好嘅