2020-10-14
原本諗住食海港城牛角,貪佢個景靚啲, 但朋友要喺元朗食飯, 即刻改book元朗牛角, 好彩有book枱, 夠鐘準時入座, 唔使門口攞飛等未安排入座, 就俾咗個蛋糕佢幫我雪住先, 雖然之前係openrice見到牛角免切餅費, 但侍應就提我要收50蚊影相費, 準備入座嘅時候, 就問我要唔要做會員, 咁我confirm咗會員嘅優惠可以即刻用, 同埋佢話係會員就可以免咗50蚊影相費, 咁我就即刻應承做會員啦坐低咗之後搞掂咗啲會員手續, 就即刻上網啟動會員帳號雖然係朋友生日, 但係食咩朋友都畀我話事燒肉揀咗原味因為成日都覺得原味嘅肉新鮮過餐廳醃製過嘅肉一人一個牛角玉子飯, 不過我覺得瓊華嗰次個飯好似好食啲, 後來醒返起上次食嘅應該係普通牛角飯,餐廳啲侍應嘅招呼都好好, 枱與枱之間都放曬隔板, 而且會有執枱專員, 感覺上的而且確比其他食肆更加乾淨衛生( 唔怪得之袁教授都讚好)食曬嘢之後請佢上蛋糕, 搵佢哋同事幫手揸機嘅時候,執枱專員會因為自己帶住手套而call其他唔係負責執枱嘅同事嚟幫手揸機 真係要讚雖然做會員要二百蚊, 但牛角牛涮鍋呢個集團啲餐廳又真係幾好食嘅, 有質素保證, 冇後悔做咗會員 只
坐低咗之後搞掂咗啲會員手續, 就即刻上網啟動會員帳號
雖然係朋友生日, 但係食咩朋友都畀我話事
燒肉揀咗原味
因為成日都覺得原味嘅肉新鮮過餐廳醃製過嘅肉
雖然做會員要二百蚊, 但牛角牛涮鍋呢個集團啲餐廳又真係幾好食嘅, 有質素保證, 冇後悔做咗會員 只係食呢個集團嘅餐廳真係要記得訂枱