2019-10-10 50 瀏覽
突然之間心血來潮想約朋友夜晚去食飯,近近地就腳就揀咗旺角。其實好耐之前已經試過呢間,印象中唔錯就再去食啦!間餐廳嘅佈置好溫馨,牆上貼咗唔少相,又有啲裝飾,感覺好舒服!今次同朋友都懶得揀,所以就試下party for two嘅menu,main dish可以四揀一,甜品就三揀二。最先會比咗湯同沙律你,沙律好大份,我地兩個人係食唔曬😂蜜糖雞翼,秘製日式餃子套餐包嘅小食,餃子上面嘅醬汁係好似燒章魚小丸子嘅醬汁咁,配餃子食異常地夾!蜜糖雞翼就正常水準。無得輸芝士薯條上菜嘅時候侍應已經同我地講要趁熱食,果然熱嘅時候啲芝士係好濃郁,但又唔會令到我覺得好漏。即使近排想戒口唔食熱氣野,我都忍唔住!白汁香蒜蜆肉意粉十分多蜆肉,一啲都唔偷工減料!雖然佢嘅做法唔算好傳統,但個人覺得意粉配香蒜係無得輸嘅組合😎甜品:泡芙、紐約芝士蛋糕甜品方面,呢度嘅甜品唔算好甜,紐約芝士蛋糕食落都幾綿,但唔會好漏!呢度每份食物都好大份,我同朋友都食唔曬,但CP值好高,兩個夾埋都係二百幾蚊!如果大班朋友食,應該都幾適合!

最先會比咗湯同沙律你,沙律好大份,我地兩個人係食唔曬😂

蜜糖雞翼,秘製日式餃子

無得輸芝士薯條

白汁香蒜蜆肉意粉

甜品:泡芙、紐約芝士蛋糕