2022-08-27
今日參加完婚禮後,同一班朋友決定要一齊食下飯聚一下,有一員suggest燒吧,所以就喺Openrice度book左dinner時段去~去到先知原來間鋪叫燒吧 Shiba, 入面真係有隻shiba😍😍😍佢好乖 任摸唔嬲,可愛到我心都融曬🫠好,冷靜啲回歸到野食本身!首先一黎,朋友就叫左一枝Sake,跟住waiter就馬上拎左個酒塔過黎,可以方便地自助斟酒,呢一點值得讚!另外,可以自己揀靚靚既酒杯,心情又再好啲~飲得開心啲~又係另一樣值得讚既地方😂(酒鬼在意既點好奇怪再黎,我地就瘋狂叫小食同串燒啦,包括有黑松露薯條,燒雞翼分量好夠4個女仔食!串燒就有雞串,羊肉串,豬串,燒鰻魚,燒茄子,燒翠肉瓜,燒菠蘿等等,豐富得黎燒得好香,調味亦都不錯,整體黎講都幾抵食!最後埋完單,店員知我地中意柴柴都叫我地同柴柴摸多幾下先同佢講byebye,真係好了解狗奴既心😂💓💓總結一下,有酒有好野食有柴柴!非常好!會帶其他朋友再黎食過!😂😂