2022-05-29
之前黎過食lunch覺得唔錯,今次黎呢到食晚餐,好有驚喜呀🤩超鍾意❤️呢到除左有兩層室內座位之外,原來仲有戶外座位,環境都唔錯架💕 鵝肝二重奏$168頭盤揀咗招牌鵝肝燉蛋➕️香煎鵝肝多士燉蛋襯熱食,搽上香脆嘅多士上面一齊食,香滑而不膩,冇諗過鵝肝整燉蛋都可以甘夾😍😍另一個香煎鵝肝外脆內juicy,配埋多士,好有層次感,口感好豐富👍🏻 法式豬鞍扒$238呢個CP值好高,抵食夾大件,豬鞍煮到7成熟,肉質粉嫩幼滑,點上蜜糖芥未醬及自家制蘋果醬,口感一流😋 特選級牛冧上蓋扒$388呢個必選5️⃣成熟或以下,我就唔食得太生,揀咗medium,肉味十分香濃,食落一啲都唔會韌,口感十足個醬汁揀咗煙熏海鹽及香草牛油,點黎食就更香滑Side dish 揀咗松露薯條➡️係幼身嘅薯條,但唔會腍,最鍾意點松露醬黎食❤️下次要試埋個蕃薯薯條先 熱帶陽光$78呢個好好飲,易入口,又唔會太甜,以清甜嘅菠蘿味為主,賣相仲唔錯💕 柚子盛放$78呢個絕對係打卡之選,一見到就即刻心心眼,佢個蛋白泡整得好好,泡上面嘅心心可以keep到好耐,酒味唔算太重,味道甜甜哋,好啱女仔飲🍹
鵝肝二重奏$168
頭盤揀咗招牌鵝肝燉蛋➕️香煎鵝肝多士
法式豬鞍扒$238
特選級牛冧上蓋扒$388
個醬汁揀咗煙熏海鹽及香草牛油,點黎食就更香滑
熱帶陽光$78
柚子盛放$78