2023-05-26 80 瀏覽
侍應服務完全不合格, 價錢完全唔係平價, 但心完全冇服務質素..- 餐廳內枱嘅數目只係10多張, 我哋叫拎多兩隻碗, 個男侍應竟然拎住兩隻碗去我哋後三張枱, 后一張枱都接受吖, 有冇咁離譜啊?- 全程嘅服務超級趕客, 啲嘢未食完仲有淨, 就已經埋你問仲要唔要, 想收碟.- 我有小朋友餐具’浪‘喺碟邊, 就咁就拎起隻碟, 等我啲餐具跌落枱面.- 收10:30, 未到9:30已經話last order, 日本野…主要都係刺身壽司, 唔係中式嘢喎, 廚房收爐要咁急咩?- 9:45分左右, 我哋枱面仲有壽司, 走埋嚟收走支豉油, 就咁講句‘仲需唔需要用?唔用收咗佢..’,純粹係對白咁講出嚟, 我哋都未答已經收走支豉油.- 我哋有份炸豬扒, 收碟嘅時候收走埋碟豬扒醬,份豬扒仲有半瞓喺枱.- 完全唔會自動自覺加茶, 前後叫過兩次加茶, 見佢哋咁趕收工, 已經唔會想再叫佢哋加茶.

純粹係對白咁講出嚟, 我哋都未答已經收走支豉油.

- 我哋有份炸豬扒, 收碟嘅時候收走埋碟豬扒醬,
份豬扒仲有半瞓喺枱.

2023-05-25