2018-04-29
今晚預約左8:30pm,我地提早到,所以都早左入座,入座之前,門口位姐姐都會問客人有無會員卡。到我地入,完全無問,即刻想帶我地入去,要我自己出聲話有會員卡先幫我入機。入到座位,由於我2個朋友未到,所以等緊期間都睇緊menu ,大約等左15分鐘,一杯水都無,要我地主動要水先比。到朋友到,睇完menu ,準備落order,負責我張臺個侍應啊姐,經過我左手邊,距離少於1米,我不斷揮手,距好似夢遊咁,亦可以説似zombi 當睇5到就行走。我見個個都好忙,唯獨係距遊遊閒行黎行去。之後我就繼續等,問其他侍應落單,第二個侍應見到就過黎,之後距行去左叫負責我張臺個啊姐過黎落番單。我地分別叫左:rib-eye : 叫左medium rare ,黎左個medium well, 塊扒食落比較rough, 無咩牛肉味Premium age Sirloin :牛扒都幾juicy, 份量足料Wagyu cheddar burger :個牛肉比較淡,麵包5夠熱,內面塊芝士完全無溶緊狀態全份Barbecue ribs: 味道還可以,5太甜,但就比較乾同完全無肉汁Mini Bacon cheese fries: 送到黎
Mini Bacon cheese fries: 送到黎,d野食完全已經5熱,d芝士痴到一塊塊,薯條同芝士要分開食咁
最不滿意係 兩個牛扒送到黎完全無講邊一個係rib eye,問送餐員又唔識答,問負責我張臺個啊姐又唔識答,之後個啊姐走左去問一個男侍應先知道答案。到埋單,舉手舉左5分鐘左右,負責我張臺個啊姐由答5到問題之後,好似完全失蹤咁。最後又係果個男侍應走過黎幫我地埋單。