2022-08-23
尋晚22/8/2022同朋友行過天后搵嘢食,咁成日都行過呢頭,但係今日先發現原來有一間叫間阿翁小館嘅餐廳匿埋咗喺呢間Nina Hotel如心酒店地牢,咁就不如試吓啦!我諗住食好啲同朋友慶祝生日,叫咗個二人鮑魚餐,啲嘢食好好味呀!服務招呼都一流!經理同樓面都超好人超細心,仲問我冷氣凍唔凍,仲俾咗間小貴賓房我哋2個慢慢食,嘈啲都唔怕!砂鍋紅燒鮑翅好足料!鮑魚鵝掌又好夠糖心又好入味、好林!招牌脆皮炸雞簡直不得了!其他班頭腩、炒飯都好好味!最後仲有個甜品杏汁燕窩、合桃酥、椰汁馬荳糕收尾🤤食到攬住個肚走,真係好好味!好嘢梗係要分享!但係覺得有啲奇怪,點解間餐廳啲嘢食咁好味服務又好但係好少人!我今晚好似覺得我包場咁!我覺得呢間公司marketing應該做多啲嘢😂 應該賣下OpenRice廣告呀,多啲做宣傳。因為如果唔係我咁岩行過, 仲要咁啱見到個招牌,我完全唔知道呢間酒店樓下地牢收埋咗呢間好餐廳! 下次會再嚟,大家行過嘅可以去試吓啦!