2009-07-09
服務態度差:出智慧牙超痛唯有食粥. 當時只係12點左右,有個類似經理既阿閃見我得一個人,硬係要我搭2人枱,但當時仲有8成既枱係空既. 無理佢, 我只係擰頭兼用手指向後面既空枱... 跟住個阿閃仲要囉囉唆唆咁話"都就快午飯時間好多人到時你都要搭枱... -_- 距離1點都仲有7個字... 到時我都食完啦. 咁講即係比說話我聽啫... 一個人食野 覺得賺得少 態度衰衰咁. 當時算啦,鬼叫牙痛無得選擇下, 就叫左粥, hae左5分鍾,實在太熱食唔到, 又唔舒服, 叫個阿嬏埋嚟,將碗粥打包. 個阿嬏好似聽唔到/聽唔明我講乜, 態度衰衰咁反問我"咩呀",都算啦鬼叫自已牙痛, 我都再重覆左兩次講. 之後佢就咁攞個外賣碗放係枱度, 以9秒9既箭步彈開, 幫手倒埋碗粥都唔怕死啦... 佢問都無問... 就咁走左去廚房前面扮忙... 個款好似唔優做... 又黑口黑面咁 超難食返到屋企先知出事, 第一啖已經食得出佢既超濃厚既味精))))))))) 兩啖已經要飲水.食左少少終於投降. 浪費左23蚊. 服務差+超難食= 永遠永遠不會再幫襯服務態度係好梗要. 其實檔次唔高既餐廳味道都係差唔多,唔會有特別
超難食
服務態度係好梗要. 其實檔次唔高既餐廳味道都係差唔多,唔會有特別期望. 但服務態度差,就足以令人唔會再幫襯. 嚟食野,仲要受氣,好難頂囉