(非會員)
2009-09-01 43 瀏覽
上星期約咗班朋友出嚟敍吓,一早就打電話book枱六點幾去到,我們是第一枱客之後服務員帶左我地入去坐VIP房酒樓裝修夠骨子,有海景夠格調圍環境都好舒服點了很多很多很多小菜前菜係原隻冰鎮鮑魚,整得好味,鮑魚都易入口乳豬拼盆賣相好靚,d皮又確係幾脆,而是片片切得很幼小一品鍋材料豐富,有鮑片,,海參,帶子,冬菇,花膠,菜膽等超級個汁鮮甜百花釀蟹鉗一人一隻,足夠十四個人食,外脆裡面的蝦膠,流著甜美的肉汁,不錯XO醬炒帶子,配菜有西蘭花,每人一隻大帶子當然有剩,不過不失黎一個紅燒雞絲翅幾好飲,足料翅分量多蒸石斑條魚蒸得火侯剛好超級新鮮,面珠登肉夠滑,貴係貴廿蚊一兩炸子雞-雞脆皮真好好味!皮脆肉嫩蛋白瑤柱炒飯--飯粒炒至粒粒分明,清爽利落,一淡都唔可以放過難得全碟掃清侍應服務亦訓練有素,全部侍應生都笑容滿面落呵打拿拿聲去做.非常之周到,幫你換碗碟換得好密,服務態度值得一讚不少得合時甜品布甸/ 生果連酒水還有(鮮榨橙汁/西瓜汁/仲有餐酒)埋單四千八百幾.都算係咁(十四個人食)我覺得下次坐出面好過VIP房.比個房我會貴左少少.總括來說一定會再來呢
上星期約咗班朋友出嚟敍吓,一早就打電話book枱
六點幾去到,我們是第一枱客之後服務員帶左我地入去坐VIP房
酒樓裝修夠骨子,有海景夠格調圍環境都好舒服
點了很多很多很多小菜
前菜係原隻冰鎮鮑魚,整得好味,鮑魚都易入口
乳豬拼盆賣相好靚,d皮又確係幾脆,而是片片切得很幼小
黎一個紅燒雞絲翅幾好飲,足料翅分量多
炸子雞-雞脆皮真好好味!皮脆肉嫩
侍應服務亦訓練有素,全部侍應生都笑容滿面落呵打拿拿聲去做.
非常之周到,幫你換碗碟換得好密,服務態度值得一讚

不少得合時甜品布甸/ 生果
我覺得下次坐出面好過VIP房.比個房我會貴左少少.
總括來說一定會再來呢