2019-11-09 437 瀏覽
同朋友黎呢間餐廳食野,去收銀處落完單後本來樓面安排坐2人台,然後收銀個啊姐同樓面話:「唔好,比佢地坐木台。」行到過去張6人台已經坐左5個人,然後我同朋友都覺得坐得唔舒服,而且佢地有5張左右2人位既吉台,所以我要求要坐去2人台。樓面行過既時候,我問可唔可以坐過去,呢到坐得唔舒服。結果樓面扮聽唔到,個收銀啊姐話:「唔可以!」算.. 之後有3個人食飽走左,我再要求要轉台,佢地又係到扮曬野聽唔到咁,之後準備行過去,最後個收銀啊姐話:「宜家你坐過黎,之後有客黎你都係要坐番過去搭台。(態度超串)」其實做生意都唔係咁樣做囉!之前買外賣都搞錯兩次野飲,同佢地反映完又係扮聽唔到。服務態度差到冇人有,唔會再幫襯!
服務態度差到冇人有,唔會再幫襯!

2019-11-01