2018-08-29 495 瀏覽
愉景新城開了日式西餐廳。午餐有焗飯,意粉,咖哩,仲有一些日式的。原來集團旗下餐廳也唔少12點左右冇咩人我們點左每人一個午餐午餐包餐包,蒜蓉包賣相吸引,好香脆,少少蒜蓉味道,好美味煙肉忌廉湯,好有心思,用木盤放住個碗,size剛剛好味道係好creamy,有d香草,煙肉份量也不少,美中不足係唔夠熱,同事的湯還有少少湯粉未煮得均勻。有可改善的地方!菠菜帶子忌廉意粉,賣相十分吸引,用少少辣椒粉同香草點綴碟邊,好有心思,菠菜加忌廉的顏色好靚,配撘亦很夾,帶子三大粒,也是鮮嫩的,忌廉份量亦不吝嗇,如果鍾意忌廉的人一定很喜愛。野菌忌廉汁雞扒焗飯,好吸引,焗到金黃色,好濃好多芝士味,野菌不會焗到乾身,保留水份好味,雞扒也不乾不鞋呀,同事也是覺得太多芝士,有d漏!!煙三文魚露筍意粉,好香三文魚味道,份量也是夠多,鮮嫩,車厘茄,露筍加忌廉有點不太夾,忌廉汁太多!!明太子海老忌廉意粉,兩份明太子份量同賣相,擺盤也不一致的,明太子有d辣,意粉有d硬身,忌廉太多。同事想要杯熱水,但要問三個仕應才可以有。餐廳是高了一些,貼心的服務應該知會客人。
愉景新城開了日式西餐廳。
午餐有焗飯,意粉,咖哩,仲有一些日式的。

原來集團旗下餐廳也唔少

12點左右冇咩人

我們點左每人一個午餐

午餐包餐包,蒜蓉包賣相吸引,好香脆,少少蒜蓉味道,好美味

煙肉忌廉湯,好有心思,用木盤放住個碗,size剛剛好

2018-08-29