2019-05-13
我也不知道怎樣比食評,因為根本食唔到幾多。如下:我同老婆同仔一齊去買了一枝比個 仔食,個仔坐定定食。叫唯一男職員比一枝小小的外賣匙羹,他說不可以給??(明明就一大個膠箱都是外賣匙羹,很昂貴呀?)(什麼,McDonalds幾蚊雪糕 Or $13手作之站也有提供 (其實根本未試過有雪糕店不肯給,此店賣$38!)才剛開始用舌舔了兩小口,第三下就自然跌落。不是我的小朋友把雪糕部分舔落,而是雪糕筒既餅乾受不起力,整塊餅連雪糕掉!! 就只剩下紙的部份的雪糕筒還在手中。我個仔當然好失望,小朋友遇到呢D情況一定唔開心。根本個雪糕筒既餅乾就太脆太薄,不應用來盛雪糕的。事後我同個男講,你看,個雪糕筒已跌在地,問他拿匙羹當然有原因。因為小朋友要舔,雪糕易斜,容易成手都係。不過最估唔到今次竟然係成枝斷開。個男的仲話"唔係唔比你,係唔比得你"。下?公司有D咁既規舉??咁你真係沒有資格賣雪糕! 基本野都未識。味道?舔了兩小口 + 雪糕筒底的小量餅乾位,可以有什麼味道?
如下:
我同老婆同仔一齊去買了一枝比個 仔食,個仔坐定定食。
才剛開始用舌舔了兩小口,第三下就自然跌落。
我個仔當然好失望,小朋友遇到呢D情況一定唔開心。
根本個雪糕筒既餅乾就太脆太薄,不應用來盛雪糕的。
因為小朋友要舔,雪糕易斜,容易成手都係。
不過最估唔到今次竟然係成枝斷開。
個男的仲話"唔係唔比你,係唔比得你"。