寧記火鍋(CWB分店)是一間我吃過眾多火鍋酒家之中最差,,服務最最最最最令人生氣的一間,,,不但趕客,,還要強行熄你爐,,企在你面前,,一點面子也不給你,,好像你是乞丐趕你走!!!!!!!!時間極短,,,,限時食1.5hours,,,,但你一行入去就已經寫你時間,,加埋叫o野食等的時間,,,實質應只有1個小時,,火鍋怎能夠只吃一個小時ar!!!!!!等d o野食熟都要時間la,,,此間酒家為了賺更多,,不顧客人感受,,趕你走,,係都可以cut order先,,點都俾時間人食埋d o野先,,就算夠鐘,,俾多幾個字都不肯,,,況且限時時間又很短,,,,,,,點食呀!!!!!!真是成肚氣呀,,,又唔包o野飲,醬料等(如要需加嫌錢),,埋單$145 per person!!!!!!不太合理,,,,最重要又唔係多選擇!!!!!!!仲要差服務!!!!最嬲就是走果時個Waiter仲要弄髒你的衣服,,我真是發火了,,立即叫個經理過來,,雖然有道歉,,但這樣的服務實在不可原諒!!!!!!一定沒有下次,,並且叫晒所有朋友不要再去!!!!!!太差了!!!!!!

等d o野食熟都要時間la,,,

2011-01-07