2020-07-17 505 瀏覽
今日2:30去嘆下午餐,真的非常不快,首先食物冇貨落單時冇講,到先催單先知原來賣晒,點解唔一早講呢?????係要催單時先知話冇晒只簡單一句替你取消了😤😤😤😤,好戲在後頭,我媽媽食梗個灌湯餃,仲有小小未食完,(p.s我媽媽個動作係食梗中),個侍應都可執其他嘢時收埋我媽媽個個灌湯餃呢??佢係盲定有心呢?😡😡😡真係定一定神望住執嘢個個侍應,佢當睇我地唔到,由另一位侍應走過來,我地話未食完仲咩收走左,又只講唔好意思我地收四點半喎,送番紅豆沙比我地,我地話唔駛,p.s個時只係3:30😤如收四點半點解入座時唔講收四點半,? 係咪錢就照收,差唔多就收左d未食完既食物呢????以後都唔會再去,,好心呢d酒樓做好d服務及質數啦,,,就算冇疫情,你地d服務咁差,d客都唔會再去啦
2020-07-17