本身見到餐牌最平果個餐都要$298,唔係任食,仲要加一,覺得有啲貴。但食完覺得物有所值!首先,海鮮方面好新鮮,好大只,好爽滑!有質素!例如呢個餐既美國蠔出面買都幾十蚊一只,聖子呢個size街市至平都要百五蚊到一斤。加上要侍應招呼,每樣食物幫你蒸,上碟,換好多只碟,所以呢個價錢真係唔貴!排骨南瓜粥,用既係珍珠米,新鮮排骨。估唔到呢一小碗,可以煮出成煱粥!粥好甜南瓜味。雖然食唔出海鮮味,但見住啲海鮮精華倒曬落去,正!蝦蝦蝦,每人有兩只,好多膏!yummy! 特大聖子,我至愛!成只碟甘長!肉質爽口。漲卜卜既青口同馬刀貝!平時買急凍既青口較韌同無物味,入面好多“草”甘既野。但呢個肉質爽滑,入面啲膏同肉都好林。日本大元貝相對其他,呢個蒸得耐左少少,無甘嫩滑。蠔一句講晒,juicy! 雖然蒸熟左,但好似生蠔甘嫩滑和牛粒!依家興食和牛,估唔到呢度都有。望落去就知道好juicy ,好嫩啦。一咬落去就有啲油同肉汁標出黎,好香牛肉味!食到最尾仲會有桂花糕送美中不足係叫左罐可樂,要12蚊,有啲貴。。。其他都好好!正如剛才所說,呢餐好滿足!食左好多海鮮!好飽!正!

蝦蝦蝦,每人有兩只,好多膏!yummy!
特大聖子,我至愛!成只碟甘長!肉質爽口。
日本大元貝
相對其他,呢個蒸得耐左少少,無甘嫩滑。

一句講晒,juicy!
雖然蒸熟左,但好似生蠔甘嫩滑
和牛粒!
依家興食和牛,估唔到呢度都有。
食到最尾仲會有桂花糕送
美中不足係叫左罐可樂,要12蚊,有啲貴。。。其他都好好!
正如剛才所說,呢餐好滿足!食左好多海鮮!好飽!正!