2019-02-07
朝早做完gym同屋企人過左K11食飯,第一次黎,門面設計有精心,裝飾亦好高級,入門口已經感覺係一間用心高質嘅西餐廳👍🏾行到枱前侍應又幫手帶路同拉櫈,服務周到👍🏾👉🏾前菜有唔同嘅麵包,有法式麵包,蒜蓉包等,款式多,而且外脆內軟🤤👉🏾切記!麵包雖然好食,但千其唔好食得太飽住,因為重點唔係包😂👉🏾頭盤:侍應會推餐車詳細介紹頭盤款式,有沙甸魚,煙三文魚,蝦,芝士,紅菜頭,parma ham等等,仲有用布包住嘅半個檸檬,可以調下味,相當細心😉🐮燒美國牛肋骨肉(5成)- $595👉🏾廚師會親自出黎切比牛肋骨肉👉🏾肉質鮮嫩,一切就開,肉味豐富🤤🐟香煎新西蘭魴魚柳 - $520👉🏾魚一啲都唔腥,完全無骨,大大啖肉,好鮮味😋🥬菠菜酥皮卷 - $395👉🏾外脆內多菜,個卷又吸哂個汁嘅味道💦👉🏾炒蘑菇嘅汁點綴左成個菜式嘅味道👍🏾🐥維也納式焗法國鵪鶉 - $435👉🏾呢道菜相當新穎,肉質好鮮,配搭適宜👉🏾出面嘅餐廳比較難搵到,味道亦唔錯,建議未試過嘅朋友可以試下🍰甜品方面,餐廳侍應亦會向你逐一介紹😆👉🏾基本上都係任揀,我叫左Grand Chocolate,栗子撻,同士多啤梨仲有菠蘿👉🏾栗子撻唔會太甜,亦唔會太
🐮燒美國牛肋骨肉(5成)- $595
👉🏾廚師會親自出黎切比牛肋骨肉
👉🏾肉質鮮嫩,一切就開,肉味豐富🤤
🐟香煎新西蘭魴魚柳 - $520
👉🏾魚一啲都唔腥,完全無骨,大大啖肉,好鮮味😋
🥬菠菜酥皮卷 - $395
👉🏾外脆內多菜,個卷又吸哂個汁嘅味道💦
👉🏾炒蘑菇嘅汁點綴左成個菜式嘅味道👍🏾
🐥維也納式焗法國鵪鶉 - $435
👉🏾呢道菜相當新穎,肉質好鮮,配搭適宜
🍰甜品方面,餐廳侍應亦會向你逐一介紹😆
👉🏾栗子撻唔會太甜,亦唔會太溜,作為飯後甜品一流
👉🏾Grand Chocolate嘅朱古力味濃厚🤤
總括來講,無論係食物,環境,服務都係高質,互相配合,簡直係五星級嘅享受,呢個價錢絕對值得👍🏾