2016-02-05
呢間係西餐廳 價錢大概150至300 係西餐廳來講食物款式都叫幾多 氣氛唔錯 位置寬敞 枱既密度唔會好高 所以環境都叫靜同舒服 幾適合親朋密友食飯 大蝦凱撒沙律大蝦肉質嫩滑彈牙 size 都幾大下 只係用左少少鹽調味 所以鮮蝦味好出 一碟大概有4-5隻左右 羅馬生菜有啲老 唔夠fresh 但份量夠多 好襟食 麵包粒好脆 但煙肉粒份量唔夠多 至於個醬汁酸少少會更好 但見到每條菜上面有凱撒沙律汁真係好開心😍 蜆肉闊條麵好多蜆肉 隻隻都好大粒 奈何入邊有啲沙 不過我切左啲內臟唔食 都仲有好多蜆肉食😋 慢慢切慢慢食 好享受 至於闊條面sell自家制 好彈牙 成個味都幾好 淨係咸左少少 朱古力曲奇沙冰必食推介👍 上面有Oreo 同曲奇雪糕 侍應會攞隻碟比你食雪糕用 夠體貼 我叫左杯大既 好大杯 兩個人飲都好夠 朱古力味同曲奇味夠濃 但又唔會太甜 啲冰夠碎夠滑 唔會食到一粒粒嘅冰 佢呢隻係無朱古力碎 同Starbucks 既好唔同 滑好多😍 好耐未試過可以咁優閒食一個dinner 可以慢慢傾計 坐得又舒服 餐廳服務又好 唔會催你 仲要睇你食完一
大蝦凱撒沙律
蜆肉闊條麵
朱古力曲奇沙冰
好耐未試過可以咁優閒食一個dinner 可以慢慢傾計 坐得又舒服 餐廳服務又好 唔會催你 仲要睇你食完一碟先上一碟 服務滿分👏🏽
交通仲好方便 係北角站一出就係 唔洗搵咁濟