2019-06-21
以前曾去過一次,今次第二次食佢地宵夜套餐,野食唔錯,唔加湯同包就更好😂☝🏻今次order消夜套餐:鐵板黑椒牛肉炒意粉、芝士焗魚柳意粉、跟$5忌廉例湯蒜蓉白包、凍檸茶x2。Total:$117🛠餐廳設計用唔少藍紫色燈光,以酒吧燈光做設計既茶餐廳,Menu有多款菜式可以選擇,有鐵板類有鋸扒類有小菜類,豬牛羊雞任君選擇,4人位大至上舒適既2人坐位比較逼,宵夜時段都有幾枱捧場客系到,有部電視供客人撈電視汁食飯📺🤣餐廳落單同一般茶記程序一樣,服務質素一般,會系客人面前玩手機,但問關於食物上疑問佢都一一答到,例如order凍飲時會問加唔加5蚊跟湯跟餐包,問咩湯咩包都冇用唔耐煩感覺去答🙅🏻♀️🕹加$5餐湯同餐包就真系唔建議大家試,餐湯有羅宋湯同忌廉湯選擇,點左忌廉湯,湯都還可接受,內面加左洋蔥、煙肉、栗米,溫度夠熱都ok既,但餐包真系唔知放幾耐,一入口已經凍冰冰,同麵包開始已發硬到冇咁易咬❤️鐵板黑椒牛肉炒意:入口味道有好香黑蒜,加上半條紅辣椒🌶️增加少少黑蒜刺激既味道,牛肉亦大致上入味,炒既配菜有綠色燈籠椒生菜🥬等❤️芝士焗魚柳意粉:🤤😭好邪惡呀,芝士做到拉絲效果,相信面頭同底既芝士類型唔同,面頭既可焗
❤️芝士焗魚柳意粉:🤤😭好邪惡呀,芝士做到拉絲效果,相信面頭同底既芝士類型唔同,面頭既可焗芝士有有咸味,而底既只系忌廉芝士既香味,魚柳亦非常易入口,配上撈埋意粉一齊食,真心推介芝士愛號者一試