2020-12-07 411 瀏覽
今日工作不順心😤,放工只想去食 comfort food!Burger 🍔 and Fries 🍟!!! 去左西營盤既 Electric Ave,位置方便,地鐵站出去行幾分鐘就到。🚇餐廳裝修幾靚🌃,侍應服務態度親切,但可能人不少,安排左我地坐左一個好暗的角落👀👀(所以影既相都好黑☹️)。5-Hr Bone Marrow Chips (HK$70) 侍應大力推介的 Bone Marrow Chips,expected too much 結果覺得只係一般。🤫Stilton Caesar (HK$85) 最緊要有叫蔬菜!芝士量非常 generous。🧀Go for It (Large HK$180)Smashed beef burger - 但略嫌性價比低。總括而言都係值得一試既!🤗

Stilton Caesar (HK$85)
最緊要有叫蔬菜!芝士量非常 generous。🧀

Go for It (Large HK$180)