2006-07-30 6 瀏覽
話說唸住今日一行5人去千之壽食野,其中2個朋友要遲少少先到, 咁去到要等位(都預0左), 等0左成差唔多45 mins,唸住入去的時候, 佢問我係咪所有人都係度,咁我就話而家有2個朋友係前面個街口黎緊, 等多幾份鐘(其實佢唔俾我0地入住去先, 都算啦),但係個waitress 竟然用0的好不禮貌的語氣話" 咁即係未黎啦,下位啦" 隨手即刻bang 埋對門, 當時真係嬲到爆,好似問佢攞飯食咁.答都唔想答,呢0的咁既服務態度真係低劣過低劣(我去過咁多地方食野都未試過咁,都唸唔到可以再用0的咩形容詞可以講得再差0的), 我唸佢0地都係覺得生意多得滯, 趕0的客走,之後我當然走0左去冇食啦.我唸呢間咁既野都係做唔長, 0的野幾好食都好啦,服務態度咁差,精明的客人一定會識選擇.千之壽 = 日本壽司店之恥

千之壽 = 日本壽司店之恥