2018-08-05 270 瀏覽
店員冇熱誠,服務差絕!就算野食吸引,我連淡氣都吞唔落,叫人客點食野!事源如下:我哋兩個人入到店內,見冇人招呼都算,問店員係咪可以自由坐,因為眼見面前有張6人吉枱,加上門面冇人等,點知個四眼女員工答我地叫我地拎飛,話我地前面有個number等叫飛。我心諗門口一個人都冇,你仲叫人等位,個老闆請著你真係倒米,因為呢間野管理同效率都極差!!擺明唔想做生意!之後我地係門口等多陣,見仲未叫飛,我忍唔住走去問個看似女經理既人,之後個經理叫個下屬跟進,個四眼女員工仲講大話,話叫左号,仲話過埋号。當我個內心已經爆左粗,講大話都唔係咁瓜!雖然之後安排左位比我地坐,但點知隔離枱有对老夫婦都係比個四眼女員工好串咁斥責,我睇見都好嬲,索性起身唔食,走人! YOU LOSE YOUR CUSTOMERS!!!如果我真係光顧一定会比錢買難受!
事源如下:

如果我真係光顧一定会比錢買難受!