入到門口,就比收銀阿姐喝”你行返出去啦!” ...........阿姐,我知你客多好生意,有客人出緊黎埋單,你都唔係咁咀臉對人吧?語氣平和D不成嗎? 還是隔離叔叔好聲氣,問”你幾位呀?” 坐位你背頂我背,通道都幾乎沒有。好啦,落雨帶傘又拎住一袋,終於逼到入去埋邊卡位,個屁股一坐落去,又比另一個阿姐叫住”你一位呀?去門口個度有個位呀,我有兩位入緊!”........ 妖,又唔係我話要坐入角落,又要逼返出去門口!叫咗豬手麵,40蚊,三嚿小豬手加兩啖麵用一個你屋企食飯嘅飯碗size裝,可想而知幾咁扺食#曲。唯獨係味道不錯,當然濃味到食完會口渴啦!食完,又要同西面收錢阿姐交手!你西面時我都唔洗同你好禮貌,大家一言不發,一眼唔望咁了結。總括黎講,未食過嘅去比人西吓面都可以一試嘅,最好袋都唔好拎!