2023-12-19
九龍城一向都多美食,日本返黎無耐已經好掛住日本嘢食,去咗呢間係土瓜灣哪---🌟鮮燒 • 酒屋 🌟居酒屋,餐廳有成兩層,全深黑層裝修,幾有格調。不得不提呢到嘅店員服務態度好好,食完收碟都好快速,而食物係逐碟逐碟慢慢上,可以慢慢享受每一道食物☺️._.🥃| 生啤1664 |🥃$48一大jar,仲要買一送一幾抵飲,有果香味的·🥢| 鮮味三式前菜 (海膽豆腐、吞拿魚腩蓉脆米餅、 海葡萄) |🥢前菜由清到濃味,每一樣份量一小口,作為開胃前菜啱曬·🍞| 鵝肝多士 |🍞鵝肝香濃,仲有少少甜味,味道層次豐富,面頭仲有啲煎到脆嘅蒜片,好有口感·💛| 鮮海膽炒飯 |💛炒飯份量都算多,價錢黎講晚餐食都唔算高,仲要有埋鮮海膽係面,見到已經覺吸引,炒飯味道濃郁,炒到乾身👍🏻·🥚| 鮮燒玉子三重奏 (海膽、蟹膏、芝士) |🥚玉子燒裏面嘅餡料醬流心,佢有齊曬我嘅最愛,包括海膽、蟹膏,仲有拉絲嘅芝士,睇見都流曬口水·🐂| 和牛串燒 |🐂和牛串好一粒燒,方便食,蒜泥勁香濃,串燒燒得好惹味.🐥| 免治雞肉棒 |🐥雞肉點上蛋黃醬油,勁夾!._.
._.
🥃| 生啤1664 |🥃
$48一大jar,仲要買一送一幾抵飲,有果香味的
前菜由清到濃味,每一樣份量一小口,作為開胃前菜啱曬
🍞| 鵝肝多士 |🍞
💛| 鮮海膽炒飯 |💛
🥚| 鮮燒玉子三重奏 (海膽、蟹膏、芝士) |🥚
🐂| 和牛串燒 |🐂
和牛串好一粒燒,方便食,蒜泥勁香濃,串燒燒得好惹味
🐥| 免治雞肉棒 |🐥
雞肉點上蛋黃醬油,勁夾!
._.