我一星期前訂了位置,亦已備註安排較闊落的位置,未夠7點我已和朋友到達,明明有很多較閱落的位置,門口帶位高瘦馬尾女服務員偏偏安排一張較迫的枱給我們,我問可以換另外個張嗎?她的回覆竟然是個張5個人先可以坐嫁喎,我聽了大感奇怪,5張椅子的枱一定要5個人才可以坐嗎? 同埋個張枱一定坐不到6個人,我覺得我的要求也不過份,我總共有4個人,又不是兩個人要求坐張5個人的枱。 最後,我無奈下只能接受她原先安排的位置。 進餐期間,我發現我範圍目測到其實那些她聲稱5人才可坐的位置已有兩枱都只有4人,所以我埋單時和她反映,但她竟然態度惡劣地話咁人地講我知5個人坐我都冇計嫁😡😡 我不是一定要坐果啲位,但又一城呢間王家沙的態度實在太差。另外,大多數員工都是做事很不耐煩,冇一個有笑容,一夠鐘交枱就有個面冇笑容的服務員命令式地叫我地和旁邊張枱的人客埋單,我和旁邊不認識的鄰座不約而同對視及講左聲呢間野好似趕客咁既🤣🤣其實係岩岩到交枱時間 門口根本冇人等位,最後我都明點解呢間野冇人等位😅全靠服務態度, 出面其他餐廳食放題都冇咁準時叫人走,我核對一下張單,個服務員都一臉不耐煩地旁邊站著催我埋單。之前有幫襯過王家沙,都不是這
之前有幫襯過王家沙,都不是這樣的,又一城呢間真係令我大開眼界。
2023-08-11
1 分鐘 (堂食)