2019-03-19 57 瀏覽
話說今日兩點黎呢間m記 我揀左用機點餐 點完再去櫃枱比錢 有個伯伯職員幫我收錢 其實佢態度好好 叫我對下張單有無錯漏 再講找幾多錢比我 重點就係等野食既時候 見到入面有好多職員汁食物 但遲遲都未有野食係比得啲客 勁多客企係度等緊當到我之後 我去拎餐 我係嗌雞翼餐加大配shake shake粉 拎果一刻 餐盤上面無shake shake粉同紙袋,我同職員講 佢竟然話:你要同我地講先知嘛 我地點睇到你要。。。我心諗你地既出單紙上面咪寫曬我要加大配粉囉 咩叫我要同你地講 你地先會知。。。然後我比多一蚊佢買辣醬 咁應該餐盤上會有兩包 因為雞翼餐就自然原本會有一包 點知佢無比 要我同佢講我嗌雞翼餐原本就會包一包辣醬 佢先肯比。。。好無奈囉 咁既態度
好無奈囉 咁既態度