2017-08-18
舊同事相聚. 所以搵左呢度. 人唔算多可以比你無限時咁坐. 三個人叫左兩個set同一個Pizza.每個set都包一杯飲品, 一個甜品, 一個沙律或餐湯再連主菜.前菜我地叫左沙律, 易於share. 但無影相.沙律都幾大碟. 重有數款菜. 可能落的油有點多. 若果比客落會更好.其中一個主菜係條龍脷柳. 以為好似平時咁無骨, 但原來係原條魚咁上..(無左個頭).旁邊有骨. 魚身有點乾. 唯一要讚係佢伴碟的沙律好好味. 對條魚興趣唔大但我食晒旁邊的沙律.相片係已切左部份出黎先醒起要影相.另一個set呢個我無記錯係雞肉的意粉.除左意粉外, d雞肉食落去我完全忘記佢係雞. 切到好細粒. 而且都有點油.呢個係英式烤鴨Pizza. 見到個名就決定一試. 食落去完全食緊北京填鴨的感覺. 個醬唔係蕃茄醬, 係北京填鴨用開的醬味.Pizza好薄. 但估唔到食左一件後只不過過左不到十分鐘.再食第二件. 個邊的皮已經硬到咬唔到.呢個pizza凍左完全唔好食. 最後甜品係奶凍吧(?)有點硬. 普普通通. 不過店員話若果係面書like佢地的page可以送雪糕. 所以就一齊like. 反而個雪糕好味. 無錯的話應該
三個人叫左兩個set同一個Pizza.
前菜我地叫左沙律, 易於share. 但無影相.
相片係已切左部份出黎先醒起要影相. 另一個set呢個我無記錯係雞肉的意粉.
除左意粉外, d雞肉食落去我完全忘記佢係雞.
切到好細粒. 而且都有點油.
食落去完全食緊北京填鴨的感覺.
個醬唔係蕃茄醬, 係北京填鴨用開的醬味.
Pizza好薄. 但估唔到食左一件後只不過過左不到十分鐘.
再食第二件. 個邊的皮已經硬到咬唔到.
呢個pizza凍左完全唔好食.
最後甜品係奶凍吧(?)
所以就一齊like. 反而個雪糕好味. 無錯的話應該係冧酒提子(?)
可惜送上時已經有點溶, 要快快趣食左佢.
整體呢度的店員服務十分好. 笑容滿面. 十分helpful.
可惜食品就比較普通. 而且應該落左唔少味精.
食完佢晚上我成晚都感到好口渴.