2020-05-13
湯喺粟米湯,味道淡淡哋。特製和牛芝士漢堡配焦糖洋蔥 $98漢堡嘅包感覺有啲厚咗,不過都焗得幾脆下,塊漢堡肉就...有啲薄,細塊咗啲。不過切落發現入面仲有啲紅色,似喺自製而唔喺叫貨,牛肉少少生可以接受,吃落有汁唔會太乾。薯條身體比較幼,炸得都算脆,但放咗一陣仔就淋哂,量唔太多,所以我覺得嗰茄汁唔需要比咁多。 5:30後叫會有甜品附送,左上角嗰角就喺附餐嘅椰汁奶凍,椰汁味都幾重,吃落OK.火山石牛扒 $138佢喺略微煎咗表面,然後送餐上嚟等你自己決定要再煎多幾成熟。肉質比較「鞋」,上枱時因為略煎表面,所以只有一成熟,但口感麻麻地。佢嗰汁唔喺好有味,加上應該無落鹽同黑胡椒,所以吃落無乜味。叫咗杯小貓漫步,入口幾甜,但無乜特別,無記錯嘅話服務員話所有飲品都喺特飲,換言之喺原價再減$18,所以佢寫叫餐送飲品其實喺假,因為點都要加錢。環境幾簡潔明亮,但人手不足,咁大間嘢,樓面竟然得一個,廚房位有兩位,其中一位會出嚟幫手送餐,但嗰位樓面都好忙下。有時候要客人等其實都會趕客,同枱人叫咗焗飯,但我都吃哂嗰漢堡,佢嗰焗飯都仲未上枱。坐近門口位見到有一家人企喺到等咗好耐先入得,連落單都要等等等。樓面服務好好
特製和牛芝士漢堡配焦糖洋蔥 $98
火山石牛扒 $138
佢喺略微煎咗表面,然後送餐上嚟等你自己決定要再煎多幾成熟。
佢嗰汁唔喺好有味,加上應該無落鹽同黑胡椒,所以吃落無乜味。
樓面服務好好,問佢嘢都解答詳細,但就算服務好都無用,因為食物方面喺幾失望,唔會因為服務好而再回頭。