2019-04-17
因為我哋冇book臺,攞咗張飛後都要等個幾鐘😰。但係餐廳門口有好多張枱俾客人可以坐低喺度等,仲有啲生果、飲品同埋小食等着食😮最好喺呢度有得揀半份叫,所以其實可以自己控制分量,唔會食到好貴又唔會驚食唔晒👍🏻。手切牛板腱[半份]($64)食牛肉嘅話會推介呢個,好有牛肉味,比想像中好味,唔韌。手切牛小排[半份]($94)都係比想像中好味,唔韌。羊肉卷[半份]($49)其實半份都唔算少,竟然有羊味,比想像中好。無刺巴沙魚片[半份]($44)幾滑同埋腍,半份都幾多塊。活蝦[半份六隻]($69)送到嚟果陣仲係活生嘅,腳仲郁緊😂。最有趣嘅係個侍應幫埋我地剝蝦殼,三秒搞掂😮仲教埋我地剝,原來好容易。撈麵($18)有師傅表演搓麵糰,雖然等咗佢半個幾鐘先嚟,但係表演咗一分鐘就整好😂。都幾好味,佢會問你要粗定幼。但係記住要睇住D麵,唔係嘅話會癡底。仲有變臉表演🤗又送雪糕糯米糍又送脆脆小食(喺出面等枱嗰啲🤣)最後個侍應仲加咗阿媽個電話號碼🤣等下次可以搵佢book位。最好係我哋有五個人本身每人都有得整甲,但係我哋有三個男士,所以我哋總共有五張卡可以整甲🤣(成年都唔使出去俾錢整啦)仲可以留返下次先嚟整,張卡一年之
手切牛板腱[半份]($64)
食牛肉嘅話會推介呢個,好有牛肉味,比想像中好味,唔韌。
手切牛小排[半份]($94)
都係比想像中好味,唔韌。
羊肉卷[半份]($49)
其實半份都唔算少,竟然有羊味,比想像中好。
無刺巴沙魚片[半份]($44)
幾滑同埋腍,半份都幾多塊。
活蝦[半份六隻]($69)
撈麵($18)
仲有變臉表演🤗
又送雪糕糯米糍又送脆脆小食(喺出面等枱嗰啲🤣)
最後個 侍應仲加咗阿媽個電話號碼🤣等下次可以搵佢book位。最好係我哋有五個人本身每人都有得整甲,但係我哋有三個男士,所以我哋總共有五張卡可以整甲🤣(成年都唔使出去俾錢整啦)仲可以留返下次先嚟整,張卡一年之後先到期😂。
呢度服務真係好好👍🏻,每張枱都有一個專服務你嘅侍應,仲咁啱俾我哋坐到張睇到海景嘅枱😍。唯一一樣唔好嘅係等整指甲等咗三個鐘😰(記住下一次食野前就拿定飛)環境幾舒服唔會太嘈,仲要免開瓶費同埋免切餅費😯。一定會再嚟幫襯!