2021-08-15
《豊 御膳》🍴三色刺身:牡丹魚 / 油甘魚 / 三文魚腩刺身超級新鮮😍😍牡丹魚同油甘魚好鮮甜,我最鐘意係三文魚腩!!一咬落去完全feel到啲omega 3爆出黎🤣🤣🍴黃金燒虎蝦 or 火炙帆立貝黑松露虎蝦好大隻🤩肉質爽口彈牙,面頭個醬好邪惡但好好味😋帆立貝就相對細粒啲,不過有三粒😙黑松露醬幾香~🍴網燒美國安格斯牛肉眼牛扒比較薄身,大約7成熟,油脂都豐富,但牛味唔算好濃🍴迷你火炙鰻魚飯鰻魚都幾肥美,雖然話迷你,其實都唔細架😛但我就覺得啲飯偏軟咗啲,唔係太啱我口味🍴雪糕 & 沙律 & 小菜《壽司定食(十二貫)》🍴拖羅 / 海膽 / 油甘魚 / 三文魚腩 / 赤蝦 / 帆立貝 / 三文魚籽 / 鰻魚 / 拖羅蓉青瓜卷🍴套餐連埋沙律,小食,味噌湯,雪糕就算係壽司啲刺身都冇偷工減料!!一樣係好新鮮🤩🤩拖羅入口即溶,海膽鮮甜,三文魚籽有鹹香但唔腥,唯一我唔鐘意嘅都係啲飯🤫《池魚皇》薄切嘅池魚透明色澤潤,好清甜完全唔腥,可以再點埋酸汁加蘿蔔蓉再提鮮🤤🤤🤤🤤🤤平日夜晚黎食,人唔算好多,都坐得舒服,同埋呢度嘅服務態度好好~可以再黎🥰
🍴三色刺身:牡丹魚 / 油甘魚 / 三文魚腩
🍴黃金燒虎蝦 or 火炙帆立貝黑松露
虎蝦好大隻🤩肉質爽口彈牙,面頭個醬好邪惡但好好味😋
帆立貝就相對細粒啲,不過有三粒😙黑松露醬幾香~
🍴網燒美國安格斯牛肉眼
牛扒比較薄身,大約7成熟,油脂都豐富,但牛味唔算好濃
🍴迷你火炙鰻魚飯
🍴雪糕 & 沙律 & 小菜
《壽司定食(十二貫)》
🍴套餐連埋沙律,小食,味噌湯,雪糕
《池魚皇》