餐廳: 百份百餐廳 (華心商場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (華心商場)
資訊:

尋日去左食晚餐 叫左中式牛柳 金銀蛋炒時菜金銀蛋10分鐘就上左諗住食住金銀蛋炒時菜等中式牛柳啦等等等都仲未有連隔籬枱遲落單嘅中式牛柳已經上咗菜咁我哋就喺30分鐘嗰陣,搵咗佢哋同事追單佢地幾西利 明明見到你舉手都扮見唔到終於搵到個樓面 同佢講已經等左30分鐘佢行番黎同我地講因為今日得一個人炒小菜等下啦果下已經嬲 等到45分鐘都無 決定餓住都要取消張單搵佢地同事取消 今次呢個好似經理黎 佢發現隔離枱應該係咕嚕肉 上錯左牛柳比隔離枱換言之我第一次幫我追單嗰個同事冇幫我跟真心失望 佢哋連唔好意思都唔會講,淨係話上錯菜呢間嘢服務態度一直好差,作為街坊真係好失望 大家唔信可以試吓企喺收銀處叫外賣1分鐘都唔會有人理你或者喺餐枱度舉手叫人落單2分鐘都唔會有人理你 見到都扮見唔到我屋企人一直叫我唔好食呢間,但因為呢間嘅中式牛柳真係幾好食,所以我都一直有幫襯落去,但係今次之後我以後唔會再幫襯了
尋日去左食晚餐

果下已經嬲
等到45分鐘都無 決定餓住都要取消張單

換言之我第一次幫我追單嗰個同事冇幫我跟
真心失望
佢哋連唔好意思都唔會講,淨係話上錯菜

呢間嘢服務態度一直好差

所以我都一直有幫襯落去,但係今次之後我以後唔會再幫襯了