2017-04-15 931 瀏覽
話說今日同朋友三點幾去依間沙田新城市Pokka Cafe, 有我朋友同兩歲仔仔,我同工人姐姐,再帶埋歲半仔仔,所以攞枱時要求五人,另要兩張bb椅,當時沒有人在等,好理所當然下一張就到我們,我地枱號係B16, 如是者等左大概15分鐘,那個男接待員,就叫四人既枱,我就同佢講我地兩個bb,啱啱瞓左,四人枱都可以了,點知第二張枱都唔叫我地,當時那個男待應,說我是跟枱號叫或者比四人枱既籌給你,即係要我地重新等,當時那個待應好無禮貌,我同朋友分別都抱住bb, 其實係咪應該體諒我地抱住bb, 明明就係我地先,就因為四人枱要比翻攞四人枱既等籌朋友,五人枱就要繼續等五人枱,食個下午茶啫,洗唔洗咁,服務奇差,無下次,轉身去左Greyhoud~