2020-03-08 228 瀏覽
今日係我男朋友既生日🎂💕早幾日喺openrice見到生日月份送甜品既coupon 又見到好多食評慶生都好評😯所以打電話落booking今晚6點鐘 有提及到要用coupon店員都好貼心講哂條款細則 要每人叫一個set dinner/main 埋單要比現金等等💵之後佢會問幫邊位慶生 同埋有無想加既圖案我男朋友鍾意海賊王裡面既franky🤖(比較冷門角色)店員表示未聽過 我都怕麻煩到人 所以講左如果唔知可以唔洗畫 淨係happy birthday已夠👍🏼到今日去食 環境好好 好有格調 食物水準都唔錯特別想讚下店員既態度都好好 食得幾舒服👍🏼最最最想讚既係上甜品 畫碟果下 真係真係🙀好靚呀!連d細節位都畫得好細心 真係無諗過完全唔會馬虎 畫碟既店員多謝你呀!!!!🙏😍連男朋友都忍唔住欣賞左一陣先捨得食哈哈哈😂店員不論係上甜品果刻 定埋完單走果刻都有同我男朋友講生日快樂🎂🎊多謝chalet比左個咁開心既生日晚餐比我男朋友
今日係我男朋友既生日🎂💕
之後佢會問幫邊位慶生 同埋有無想加既圖案
我男朋友鍾意海賊王裡面既franky🤖(比較冷門角色)
到今日去食 環境好好 好有格調 食物水準都唔錯
特別想讚下店員既態度都好好 食得幾舒服👍🏼