2021-11-15
💛weekend 當然要食返餐好💛估唔到星期日 觀塘都咁人山人海不過都阻唔到我地去 #懲罰 呢間都唔係第一次去 #coffee 絕對有質素 而且服務好好👍🏻次次都因為 #快樂不知時日過⌛️ 坐咗好耐傾計 佢地都冇話特登走埋嚟執枱 整呢樣果樣趕你走~不過傾耐咗啲 開始到晚市時間 職員都好有禮貌過嚟同我地講話開始有客人排隊等位 叫我地要讓枱啦 (望吓⌚️ 原來我地傾咗3️⃣個鐘 係我地唔好意思就真🙇🏻♀️🙇🏻♀️)講返野食啦~#DeluxeAllDay $85份量好豐富 多士可以揀 #蜜糖吐司 🍞 或者 綠茶味 🍵炒蛋好嫩 #sausage 係香草味 👍🏻 仲有 #煙燻三文魚#澳洲牛柳粒露筍松子仁羅勒汁米型意粉一開始已經掛著傾計 上枱時以為自己叫咗 #risotto 但食落口時 個口感好特別🤩比risotto 口感近煙靭 而且更索汁而且有松子仁 同露筍粒 令到個口感有更多層次 牛柳粒當然都好豐富推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼同埋pasta risotto 都配有 #綠茶多士 或者 #沙律菜 二揀一睇相知我揀咩啦😉 塊多士都好好味🤤🤤另外叫主食 飲品半價#flatwhite +$19 #icedmocha +$
估唔到星期日 觀塘都咁人山人海
比risotto 口感近煙靭 而且更索汁
推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼
睇相知我揀咩啦😉 塊多士都好好味🤤🤤
另外叫主食 飲品半價
#flatwhite +$19 #icedmocha +$23