2021-03-28 2260 瀏覽
朋友在ig book jor 星期五枱,到我地攞枱嘅時候話冇我地record,又話已經滿坐。到我地show埋個booking conversation比佢之後,佢話係"marketing"冇通知佢,話會罵嗰啲同事,我地o哂咀,然後就加多張枱比我地。。。本來以為終於有飯食,點知落左單之後,等左成半個鐘先送到野飲,但我地明明叫左兩樽佢就出左四杯。。。。之後再等左十世先有野食,嗰兩樽野飲都未到,anyways肚餓,開始燒野先,我地見冇乜時間,其他枱有幾個鉗但我地得一個,咪問佢拎多個囉,然後又係得個等字,之後問佢經理攞,佢竟然話燒野食緊係用叉,叫我地攞燒烤叉燒,成場完全冇人用叉,泥得呢間緊係grilling 啦,真係火都泥,最後佢話枱枱都用鉗邊到比你地,好心佢,唔夠人手唔夠架餐就早啲出聲,我地最多去第二到架姐,食左成晚氣。就算地點好,服務禁差,都唔會介紹人去。

就算地點好,服務禁差,都唔會介紹人去。